Δυνατότητες της Melett

Melett – ποιοτικά, αξιόπιστα ανταλλακτικά turbo που παρέχονται με ποιοτική , αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών και έμπειρη τεχνική υποστήριξη.

Melett Capabilities_ Point 2
Melett Capabilities_ Point 4&5
Melett Capabilities_ Point 7
  • Η Melett είναι το αξιόπιστο όνομα για την αντικατάσταση εξαρτημάτων turbo και προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, οικονομικές τιμές σε εξαρτήματα turbo σε περισσότερες από 100 χώρες και θα μπορούσε να περιγραφεί ως «η ΟΕΜ για τη aftermarket αγορά» προμηθεύτρια ανταλλακτικών turbo σε όλο τον κόσμο.
  • Melett δεσμεύεται πλήρως για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την προμήθεια ποιοτικών εξαρτημάτων τούρμπο aftermarket. H ενδοεταιρική ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων μηχανικών ακολουθεί αυστηρές εσωτερικές διαδικασίες για να αξιολογήσει πλήρως την απόδοση των τμημάτων turbo και τους πιθανούς λόγους της αποτυχίας.
  • Κατά το σχεδιασμό ενός νέου προϊόντος, η διαδικασία αξιολόγησης λεπτομερειών της Melett περιλαμβάνει μια συνολική επανεξέταση του σχεδιασμού χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές Advanced Quality Planning . Δεσμευόμαστε πλήρως για τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής και χρησιμοποιώντας ενισχυμένες αντιστραμμένες μηχανολογικές πρακτικές.
  • Η Melett έχει επενδύσει πολλά στην κατασκευή ζυγοσταθμισμένων συγκροτημάτων CHRA για να τροφοδοτήσει τη aftermarket αγορά turbo, συμπεριλαμβανομένων των νέων μεγαλύτερων εγκαταστάσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο ώστε να διευκολυνθεί η περαιτέρω ανάπτυξη και να υποστηρίξει τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας και την ευρεία γκάμα των προϊόντων.
  • Όλες οι μονάδες CHRA παράγονται και κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από διαδικασίες αυστηρού ελέγχου ποιότητας που επιτρέπει την πλήρη ανάγνωση των χαρακτηριστικών των σχετικών παρτίδων.
  • Η πλειοψηφία των προϊόντων της Melett κατασκευάζονται από ευρωπαϊκές TS16949 εγγεγραμμένες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων πολλών ΟΕΜ εγκεκριμένων προμηθευτών. Η στρατηγική της Melett είναι να τελειοποιήσει “Best Practice” τις αρχές σε όλη την οργάνωση για να προσφέρει επιδόσεις παγκόσμιας κλάσης στο σχεδιασμό, την κατασκευή και στο επίπεδο εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Στόχος της Melett είναι να καταστεί εύκολο για τους πελάτες μας, να μπορεί να αγοραστεί χωριστά ή σε ποσότητες εξαρτήματα από το απόθεμα και να αποστέλλονται παγκοσμίως σε προσιτές τιμές.
  • Στη Melett έχει απονεμηθεί τρείς φορές το Βραβείο Queens Award for Enterprise το 2006, το 2009 και το 2014 και είναι μια πιστοποιημένη εταιρεία κατά ISO. Μέσα από αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου που αναγνωρίζονται στο Σύστημα Ποιότητας ISO9001 2015 για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή, η Melett συνδυάζει την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με την ικανότητα να παρέχει σταθερή κατασκευή με αυστηρές προδιαγραφές.

Η Melett δεν τρέχει πίσω από κωδικούς εξαρτημάτων. Η γκάμα που προσφέρει έχει χτιστεί πάνω σε 20 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και καλύπτει ανταλλακτικά για πολλά παλαιότερα μοντέλα turbo που οι ΟΕΜ έχουν προ πολλού ξεπεραστεί (π.χ. 3LD) και εξαρτήματα για τα σπάνα τούρμπο όπως Komatsu και Hitachi.