Κιβώτια Αντικατάστασης Ηλετρικών Ενεργοποιητών Melett

NEW PRODUCT LAUNCH

Η ταυτοποίηση του κιβωτίου γίνεται χρησιμοποιώντας τον αριθμό G, ο οποίος μπορεί να βρεθεί στην πλευρά του κιβωτίου ταχυτήτων. Ορισμένα αριθμοί G έχουν αντικατασταθεί και είναι εναλλάξιμοι, παρακαλούμε δείτε παρακάτω τους τρέχοντες αριθμούς που είναι διαθέσιμοι από τη Melett:

Γιατί να επιλέξετε ενεργοποιητές κιβωτίων ταχυτήτων της Melett;

  • Αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας τα αρχικά ποιότηκα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων: Το αρχικό μοτέρ- Πλαστικό ατέρμονα κοχλία - κατασκευασμένα από το ίδιο πλαστικό υψηλής ποιότητας, όπως χρησιμοποιείται στο αρχικό κιβώτιο ταχυτήτων (που εισάγονται από τη Γερμανία)- Melett πείρο βραχίονα - παράγονται με ειδικό φινίρισμα επιφανείας για σκλύρηνση ωστε να συμβάλει στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • Συνεχώς αναπτυσσόμενη γκάμα κιβωτίων ενεργοποιητή
  • Ένας προμηθευτής για όλες τις απαιτήσεις σε εξαρτήματα του στροβιλοσυμπιεστή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο Melett πωλήσεις: T: +44 (0) 1226 320 939 | [email protected]

NB: The plastic black top, which contains the electronic control unit, is not supplied with the gear box.
NB: The plastic black top, which contains the electronic control unit, is not supplied with the gear box.

Για να αντικαταστήσετε το κιβώτιο ταχυτήτων, απλώς αφαιρέστε τα κλιπ και το μαύρο πλαστικό κάλυμμα που περιέχει τη μονάδα ελέγχου. Τοποθετήστε τη μονάδα ελέγχου στο νέο κιβώτιο ταχυτήτων Melett και επανατοποθετήστε τα κλιπ. Όταν τοποθετείτε τον ηλεκτρονικό ενεργοποιητή πίσω στον στροβιλοσυμπιεστή, ελέγξτε ξανά τον ενεργοποιητή για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρονικό ελεγκτή ενεργοποιητή. Για να βελτιωθεί περαιτέρω η ποιότητα ενός ανακατασκευασμένου στροβιλοσυμπιεστή, ο πλήρης στροβιλοκινητήρας πρέπει να περάσει από έναν εξοπλισμό ροής αέρα ο οποίος εξασφαλίζει ότι οι ελάχιστες ρυθμίσεις ροής πτερυγίων πληρούν τις προδιαγραφές OE για μια νέα μονάδα. Ο ενεργοποιητής μπορεί επίσης να δοκιμαστεί σε συνδυασμό με τις δοκιμές ελάχιστης και μέγιστης ροής αέρα από τις οποίες προκύπτει μια αναφορά που υποστηρίζει την ποιοτική διεργασία της ανακατασκευής.