ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΑΤΕ

H Melett, μια Bρετανική εταιρεία θεμελιωμένη σε ισχυρές αρχές μηχανικής, είναι μια εμπορική εταιρία που προμηθεύει μηχανικά εξαρτήματα ακριβείας για στροβιλοσυμπιεστές, κιτ επισκευής turbo και πλήρη VSR ζυγοσταθμισμένα CHRA / συγκροτήματα πυρήνα στον επαγγελματικό κλάδο επισκευής turbo.

Με μία εσωτερική ομάδα υψηλά καταρτιζόμενων Μηχανικών, η ολοκληρωμένη γκάμα μας επιτρέπει την επιδιόρθωση, την ανακατασκευή και την επισκευή των μοντέλων turbo των κατασκευαστών όπως Garrett, Holset (Cummins Turbo Technologies), Borg Warner (Schwitzer & 3K), MHI (Mitsubishi ), Komatsu, Toyota, IHI & Hitachi.

Η Melett, εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι αναγνωρισμένη ως ο πιο ποιοτικός, αξιόπιστος συνεργάτης από επισκευαστές turbo μικρών αλλά και μεγάλων εργαστηρίων ανακατασκευής turbo.Η Melett είναι επίσης εγκεκριμένος προμηθευτής σε διάφορους κατασκευαστές οχημάτων για τα δικά τους προγράμματα ανακατασκευής turbo aftermarket.

Extensive Range of Turbochargers and Turbo Parts

Έχοντας μια εσωτερική ομάδα από Διπλωματούχους Μηχανικούς, η συνεχώς αυξανόμενη γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει πολλές εφαρμογές από τις τρέχουσες Borg Warner KP / BV και Garrett VΝΤ τούρμπο επιβατικών αυτοκινήτων ως και Komatsu KTR τούρμπο για δρόμους υψηλής ταχύτητας. Η σειρά περιλαμβάνει τα πάντα από επιμέρους τμήματα αναβάθμιση εξαρτημάτων και κιτ επισκευής μέσα σε ένα ευρύ φάσμα σημαντικών μερών, συμπεριλαμβανομένων των τροχών στροβίλου, τροχοί συμπιεστή, περιβλημάτων εδράνων, πλάκες σφράγισης (seal plates) , ασπίδες θερμότητας (heat shield), μεταβλητά δαχτυλίδια ακροφυσίου και μια μεγάλη επιλογή από υπερμεγέθη journal bearings και υπερμεγέθη piston rings.

Melett προσφέρει επίσης όλο και μεγαλύτερη γκάμα σε πλήρες CHRA / συγκροτήματα πυρήνα, που καλύπτουν πολλά δημοφιλή τούρμπο, συμπεριλαμβανομένων των Garrett GT /VΝΤ, Borg Warner K03 / K04 & KP / BV, MHI TD02 / TD03 TF035 / TD04 και η Toyota CT26, τα οποία συναρμολογούνται και VSR ζυγοσταθμίζονται στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τρεις φορές νικητές του βραβείου υψηλού κύρους UK Queen’s Award για τις Επιχειρήσεις το 2006, το 2009 και το 2014, η Melett προμηθεύει εξαρτήματα για τούρμπο σε μεγάλα και μικρά συνεργεία επισκευής σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Melett Comprehensive Turbocharger Database

Εκτός από τα σχεδιασμένα με ακρίβεια εξαρτήματα στροβιλοσυμπιεστών, η Melett προσφέρει στους πελάτες ασυναγώνιστο κατάλογο και υπηρεσία τεχνικών δεδομένων. Το website της Melett προσφέρει μια από τις πιο ολοκληρωμένες βάσεις δεδομένων τούρμπο στον κόσμο, προσφέροντας στους πελάτες πρόσβαση σε πάνω από 40.000 λεπτομερή κατασκευαστικά δελτία για να σας βοηθήσει να βρείτε τα απαραίτητα εξαρτήματα ώστε να προσφέρετε μια επισκευαστική λύση υψηλής ποιότητας.

Όταν χρειάζεστε ποιοτικά εξαρτήματα επισκευής τούρμπο, με αξιόπιστη ποιότητα και ολοκληρωμένη υποστήριξη των πελατών από το Ηνωμένο Βασίλειο, η Melett διαθέτει τα μέσα για την προμήθεια από το απόθεμα και σε τιμή που επιτρέπει την οικονομική και ποιοτική επισκευή Turbo.

Σημείωση: Όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Melett συσκευάζονται και παραδίδονται στους πελάτες μας από το κέντρο διανομής στο Ηνωμένο Βασίλειο και όλα τα Melett CHRA κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις παραγωγής Πυρήνα που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.